سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کانون فرهنگی دستگردانیهای مقیم یزد
نویسندگان
لینک دوستان

توسعه و پیشرفت در همه ی حکومت ها و جوامع بشری نشان سربلندی یک کشور و ملت است، اما در کشور ما که علیرغم تحریم ها و حق کشی ها و دشمنی ها و توطئه های داخلی و خارجی و فتنه انگیزی ، توسعه و پیشرفت داشته نشان عزت و نفوذ ناپذیری و عظمت ملت و مسئولین است. دستاورد های علمی، فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی، اقتصادی، صنعتی، نظامی و فضایی کشورنتیجه نقش مفید و هدایتگر رهبری عزیز و تلاش های خستگی ناپذیر همه مسئولین و دلسوزان نظام در سه دهه ی اخیر است. که باید به همه دولت مردان درقوه ی مجریه در هر پست و مقام و همه ی نمایندگان عزیز ملت در قوه ی مقننه و سنگر وضع قوانین و تلاشگران عرصه عدالت در قوه قضائیه، دست مریزاد گفت چون همه ی مسئولین عزیز با وحدت و همفکری و تلاش های خالصانه با حفظ جایگاه و وظایف قانونی در تحقق این مهم نقش داشته اند. جا دارد به خاطر نقش آفرینی همه ی مسئولین و خدمتگزاران صادق ملت و کشور در هر پست و مقامی که هستند و در رسیدن به دستاورد های انقلاب و تحقق اهداف اسلامی و مردمی نظام مفید بوده اند از آنان خالصانه تشکر کرد. خدای حافظ و ناصرشان باد!

آنچه در این میان مهم است اینکه وظیفه ی همه ی ما حفظ نظام و این دستاورد ها و تلاش انقلابی برای به اوج رسیدن موقعیت جهانی انقلاب اسلامی ایران است. منابع ما کم نیست، سرمایه های انسانی با فکر های خلاق و استعدادهای درخشان ایرانی اگر درست مدیریت شود میتواند در جهان اسلام و دنیا حرف اول را بزند.

انشاءا… تا همانطور که حضرت امام (ره) فرمودند بهترین الگو برای دیگر ملت ها و دولت ها باشد.تا همه ی ملت ها بدانند که دین، قدرت اداره ی جامعه بشری را به احسن وجه دارد و خط بطلانی است بر افکار منحرفی که می گویند نظام اسلامی و دینی نمی تواند جامعه را مدیریت کند.

ما با انقلاب اسلامی خود به همه ثابت کردیم که می شود و می توانیم و همه ملت خود را مدیون و وامدار نظام اسلامی می دانند، که مسئولین آن بی منت و صادقانه برای توسعه و پیشرفت و آبادانی کشور و جامعه تلاش می کنندو همه ی دستاورد ها را به حساب نظام می گذارند. همان طور که در سخنان حکیمانه و پیامبر گونه رهبر عزیز مان این مهم جلوه می کند ، که بیان مطالب به نحوی است که نظام اسلامی برجسته جلوه داده شود.

 اما متأسفانه برخی افراد برای رسیدن به اهداف سیاسی خودبه جای اینکه نقش نظام را برجسته کنند، و خدمات دولت و حکومت اسلامی و دین را برای مردم نمایان سازند، همه ی دستاورد ها را برای خود جلوه می دهند. که خیلی زشت و ناپسند است. با اینکه خودشان در خیلی از موارد هیچ نقشی نداشته و هیچ قدمی بر نداشته اند    فقط از نظام اسلامی به نفع خود سوء استفاده ی سیاسی می نمایند. تعجب می کنم گاز در شهری شعله می کشد ، فلانی می گوید کار من بود . کارخانه ای ساخته می شود باز طرف می گوید من کارش را پیش بردم . جاده کشیده می شود ، باز قبل از راه و ترابری ایشان مدعی کار می شود .جاده روستایی ساخته می شود باز قبل از ماشین های راهسازی اوست که خود را به روستا می رساند تا امتیاز را به نام خودثبت کند .

انگار در این کشور و در 32 سال گذشته هیچ مقام و وزیر و مدیرو وکیلی کار نکرده اند . هرچه هست از قامت سازور و توانای ایشان است . این طور پیش برود آدم می ترسد برخی آقایان کوتاه فکر، هوا برای نفس کشیدن مردم را هم از دستاورد های خود به حساب آورند . اما حتما خشکسالی را به مخالفانشان ربط خواهند داد، اما ذهن خلاق و اندیشه ی توانمند ایشان از دل زمین هم که شده آب بیرون می کشد و ابر ها را بارور می کند.

تا…… بگذریم در این کشور کم کار نشده ، بلکه فراوان بوده است کار هایی که محرومیت را از مناطق کاهش داده است و بسیار بوده اند مدیران و مسئولان و تلاشگرانی که بی نام و نشان ، به عشق مردم ،با ایمان به خدا و برای احقاق حق و اعتلای نام و عزت ایران اسلامی از جان مایه گذاشته اند اما هرگز این را در سر کوی و بازار فریاد نکرده اند بلکه آن را به نام نظام نوشته اند .آنان خود را ندیدند تا خدمات نظام به چشم آید اما برخی افراد هم هستند که خود را چنان جلوی دید افراد می گذارند و همه چیز را به نام خود تمام می کنند تا کسی حتی فکر هم نکند که آنچه انجام می شود دستاورد نظام است .یکی نیست از این قبیل افرادبپرسد اگر آنچه انجام می شود هنر شماست ، پس چرا دیگر شهرستان ها روزگار بهتری دارند؟آیا آن ها هم به لطف هنر شماست؟

ان شاءالله در شهر ما عشق آباد -شهرستانمان طبس واستانمان یزد از این گونه مدیران نداریم که همه چیز رو به نام خودشان مصادره کنند ؟؟


[ یکشنبه 90/1/28 ] [ 11:39 عصر ] [ خادم کوچک ]
در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چه می گذرد؟!
یک دانشجو :آیا کسی هست به فریاد ما برسد!
 
   

یک دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای کویر پرس نوشت؛

آیا کسی هست به فریاد ما برسد؟
 

به: مدیران رسانه های استان خراسان جنوبی

با سلام؛

اینجانب یکی از دانشجوهای جدید الورود دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان می باشم که از بهمن ماه جاری در این مرکز پذیرفته شده ام . قریب به 53 نفر در رشته ما پذیرفته شده . یک هفته از آغاز تشکیل کلاسها می گذرد و مدام کار ما این است در اتاقی که اساساً برای کلاس درس ساخته نشده مدام صندلی برداریم، ببریم و در کلاس بنشینیم . صدای همه اساتید درآمده است . متأسفانه این مرکز از داشتن حداقل های امکانات آموزشی برخوردار نیست . تصور کنید در یک اتاق 20 متری قرار است 53 نفر بنشینند، بماند که هنوز عده ای نیامده اند و در همین کلاس محدود حتی جای برخاستن و بیرون از کلاس رفتن فراهم نیست و 2 ساعت طاقت فرسا هم برای دانشجو و هم برای استاد ایجاد می شود .اینجا مثلاً مرکز آموزشی است ولی فقط دو دستگاه پروژکتور دارند و یک اتاق سمعی بصری و قریب به 800 دانشجو .

رشته خودمان نزدیک به 200 دانشجو دارد بماند که این مجموعه به اصطلاح آموزش عالی نه کارشناس دارد ، نه گروهش معلوم است ، نه مدیر گروهش ، نه رئیس دانشکده اش و کاملاً شرایطی دارد که حتی دیگر در دبیرستانها نیز این شرایط حاکم نیست .

شما را به خدا یکی بیاید جواب بدهد چرا بدون در نظر گرفتن حداقل امکانات آموزشی مجوز دانشگاه صادر نمودند.

آیا رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان نباید یکبار بیاید و در دانشگاه ببیند چه وضعیتی حاکم است ؟

البته اساتید هم دل خوشی ندارند ، نمی دانم چقدر صحت دارد ، شنیده ام بابت هر ساعت آموزش 3500 تومان حقوق حق التدریسی می دهند . یعنی اگر یک درس 2 واحدی 32 ساعت آموزش داشته باشد سهم مدرس آن درس می شود 112000 تومان که طبعاً پس از کسر مالیات عدد خنده داری به او پرداخت می شود و قطعاً دانشگاه هم انتظار دارد این استاد محترم با تمام وجود و انرژی تحقیق و پژوهش کند و درس بدهد . همه آنچه نوشتم تنها بخشی از مشکلاتی بود که کافی است یک نفر غیر محسوس بیاید و در دانشگاه ما بپرسد تا ببیند که چه حقایق دیگری هم وجود دارد و حال آنکه ما برای ثبت نام در این رشته نزدیک به 500.000 تومان شهریه پرداخت کرده ایم .

لذا از شما رسانه ها می خواهیم تا مشکلات ما را منعکس کنید تا بلکه به واسطه فشار افکار عمومی این ظلم از سر ما برداشته شود . و یک مدیر به خود حق ندهد به هر نحوی آموزش بدهد و مدرک صادر کند. بی خود نیست که همه می گویند این مدارک دانشگاهی را باید گذاشت دم کوزه و آبش را خورد.

به امید برطرف شدن مشکلات ، انشاءا..

این آقایونی که در حال حاضر ادعا می کنند ما باید به اصل خویش برگردیم حداقل سایتهای خبری شهرستانهای تابعه استان خراسان جنوبی وحتی مرکز استان خراسان جنوبی  را یه دفعه مرور نمایند ومشکلات را باور کنند و بعد نطق کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


[ یکشنبه 90/1/28 ] [ 11:31 عصر ] [ خادم کوچک ]

 1)حلزون می تواند 3سال بخوابد.

2)اگر جمعیت چین در یک صف مقابل شما راه بروند این صف بخاطر سرعت تولید مثل هیچوقت تمام نخواهد شد.

3)خطوط هوایی آمریکا با کم کردن فقط یک زیتون از سالاد هر مسافر در سال 1987 توانست چهل هزار دلار صرفه جویی کند.

4)ملت آمریکا به طور میانگین روزانه 73 هزار متر مکعب پیتزا میخورند.

5)اگر به صورت مداوم 8سال و 7ماه و 6روز فریاد بزنید انرژی صوتی لازم برای گرم کردن یک فنجان قهوه را تولید کرده اید.

6)تمام خرس های قطبی، چپ دست هستند.

7)اگر تمام رگ های خونی را در یک خط بگذاریم تقریبا 97 هزار کیلومتر میشود.

8)یک سوسک حمام می تواند 9روز بدون سر زندگی کند تا اینکه از گرسنگی بمیرد.

9)شانس شبیه بودن دو اثر انگشت یک به 64میلیارد است.

10)شتر در 3دقیقه، 95 لیتر آب می خورد.

11)هر بار که یک تمبر را زبان می زنید 1|1 کالری انرژی مصرف می کنید.

12)فیل ها تنها حیواناتی هستند که نمی توانند بپرند.

13)تعداد چینی هایی که انگلیسی بلدند از تعداد آمریکایی هایی که انگلیسی بلدند بیشتر است.

14) چشم های شتر مرغ از مغزش بزرگ تر است.

15)گربه ها می توانند بیش از یکصد صدا با حنجره ی خود تولید کنند در حالی که سگ ها کمتر از یک صدا.

16)پروانه ها با پاهایشان می چشند.

17)I am کوتاه ترین جمله ی کامل در زبان انگلیسی است.

18)هیچ وقت نمی توانی با چشمان باز عطسه کنی...! امتحان کن!

19)چشمای ما از بدو تولد همین اندازه بودند اما رشد دماغ و گوش ما هیچوقت متوقف نمی شوند.

20)آمریکا تا 50میلیون سال دیگر دو نیم خواهد شد.

21)30 برابر مردمی که امروزه بر سطح زمین زندگی می کنند در زیر خاک مدفون شدند.

22)تنها حیوانی که نمی تواند شنا کند، شتر است.

23)شیشه به ظاهر جامد به نظر می رسد ولی در واقع مایعی است که بسیار کند حرکت می کند.

24)قد انسان از 20 تا 25 سالگی وگاهی 40 سالگی بلند می شود و از چهل سالگی به بعد هر دو سال 6میلیمتر کوتاه میشود.

25)هر تکه کاغذ رو نمی تونی بیشتر از 9بار تا کنی...! اگر تونستی بیشتر تا کنی به من خبر بده...


[ یکشنبه 90/1/28 ] [ 11:21 عصر ] [ خادم کوچک ]

محمد سعید احدیان :
به نظر می رسد، تداوم اجرای درست قانون هدفمندی یارانه ها، نهضت اشتغال زایی و تحول در نظام بانکی باید سه محور اصلی برنامه عمل دولت در سال جهاد اقتصادی باشد که البته خوشبختانه، رئیس جمهور محترم نیز با اشراف کامل به درستی بر در دستور کار بودن آنها در سال 90 تأکید کرده است.

از میان این سه موضوع، آنچه مرتبط می باشد، تحول در نظام بانکی است که آقای احمدی نژاد از آغاز دولت نهم، بارها بر آن تأکید داشته است، ولی با توجه به این که نگاه جهادی نیز به برنامه عمل اقتصادی دولت در سال 90 ضمیمه شد و نظر به این که انگیزه الهی در کنار حرکت فراگیر و پرشتاب با مفهوم جهاد همراه است، می خواهم ضرورت تحول در نظام بانکی را این بار با نگاهی متفاوت از ادبیات حاکم بر اظهارات رئیس جمهور و مدیران اقتصادی و بانکی مطرح کنم.

حال که الگویی کامل و جامع برای پیشرفت مبتنی بر مبانی اسلامی و با توجه به ویژگی های بومی کشور نداریم، باید قدر متقن ها را رعایت کنیم و در این باره، اشاره کردم، با توجه به این که اسلام باید و نبایدهای روشنی را در عرصه اقتصاد دارد، متأسفانه، ضریب حساسیت و اهمیت جامعه بر اثر کم اهمیت دادن دولت ها در سال های متمادی، روز به روز نسبت به این احکام روشن، کمتر و کمتر شده است، به گونه ای که علاوه بر صداوسیما و نهادهای آموزشی کشور، حتی بسیاری از روحانیون ما نیز ضرورت مسأله گویی در این باره را از دستور کار خود خارج کرده اند؛ بنابراین، خوب است نخست به ضربه مهلکی که این فرآیند نه فقط به اقتصاد کشور بلکه به همه شئون جامعه می زند، اشاره ای داشته باشیم و سپس برای اثبات ادعای خود شواهدی بیاوریم.

آثار بی توجهی به دستورالعمل های الهی

نخستین اثر بی توجهی به دستورات جامع و انسان ساز الهی، مشابه لطمه ای است که یک بیمار از نسخه ای اشتباه استفاده می کند، برای همین، به جای آنکه داروهایی که مصرف می کند، باعث بهبودی او شوند، به بیماری اش، مرض های متعدد دیگر نیز اضافه می شود؛ بنابراین، اگر خدا خالق انسان است، پس بهترین نسخه ها را برای رشد و اصلاح امور جامعه ارایه می کند. پس وقتی حکمی الهی صادر می شود و بر پایه آن حکم، معامله ای حرام به شمار می رود، آن شکل فعالیت، نه تنها باعث نمی شود اقتصاد کشور به بالندگی برسد، بلکه به طور قطع و یقین به دلیل نسخه ای نادرست، اقتصاد کشور دچار بیماری های متعدد دیگر نیز می شود؛ مانند بیماری رشد سرطانی بانک های خصوصی و موسسات مالی.

اثر وضعی مال حرام

اما دومین ضربه ای که کم اهمیت دادن جامعه نسبت به رعایت احکام شرعی در معاملات به مفهوم فراگیر آن می زند، بسیار بزرگتر، پیچیده تر و جبران ناشدنی تر است و آن اثر وضعی است که «مال حرام» نه تنها بر اقتصاد، بلکه بر همه شئون اجتماعی، دینی، فرهنگی و حتی سیاسی ما می گذارد. آیا اگر مال حرام از هر نوعش (حتی آن نوعی که تنها به دلیل جهل به احکام شرعی باشد) در جامعه ای زیاد شود، به نسلی که از آن جامعه پرورش می یابند، می توان امید به دیانت داشت؟ آیا می توان با آن نسل، بارهای بزرگی در اندازه سی و سه سال گذشته برداشت؟ آیا رنگ محبت و آرامش خانواده های ایرانی حفظ خواهد شد؟ آیا بیکاری از آن جامعه رخت خواهد بست؟ آیا مردم همچنان بر سر منافع خود در جنگ اراده ها پافشاری خواهند کرد و صدها آیای دیگری که حتی ما نمی توانیم آن ها را در نظر گیریم.

اشتباه نکنید؛ نمی خواهم سیاه نمایی کنم، چرا که بر این باورم، با اینکه سال هاست، دولت ها چشم خود را روی این مسأله بسته اند، هنوز جامعه متدین ما به مرحله بحران نرسیده است، ولی صادقانه و بی تعارف بگذارید تصریح کنم که بنا بر آنچه امروز در جامعه دیده می شود، گویا ما در پایان مرحله هشداریم و با توجه به عنصر معنوی و دینی که در نامگذاری سال لحاظ شده است و نظر به عزم دولت برای تحول در نظام بانکی در سال 90، این امید هست که وارد مرحله بحران نشود و شتابی که نظام بانکی و پولی در حساسیت زدایی نسبت به نوعی از مال حرام، ایجاد کرده است، جهت عکس بگیرد.

آیا قانون بانکداری بدون ربا، مشکل را حل می کند؟

احتمالا عده ای بر این باورند، قانون بانکداری بدون ربا، قانونی است که مطابق مبانی اسلامی نوشته شده است؛ بنابراین، پایه ادعاهایی که آوردم، سست است، ولی خوب است به این مسأله توجه شود که چون قانون بانکداری بدون ربا، مورد تأیید بسیاری از کارشناسان دینی است و از آن مهمتر، تصویب شده در نظام جمهوری اسلامی است، قطعا من هم از لحاظ شرعی خدشه ای به آن وارد نمی دانم؛ اما مشکل اینجاست که این قانون فقط روی کاغذ است و 25سال است در عمل اجرا نشده. به عبارت دیگر، این قانون، برنامه عمل احکام شرعی اسلام است، ولی مانند احکام شرعی اگر به آن عمل نشود، نتیجه همان معامله نامشروع می شود؛ بنابراین، همه آثار مستقیم و وضعی چنین معاملاتی بر جامعه در حال تحمیل شدن است و صرف تصویب قانونی درست آن را برطرف نمی کند.

اگر مردم این قانون را رعایت نکنند، موضوع ناراحت کننده است، ولی مشکل آن گاه بسیار خطرناک می شود که سیستم بانکی و مسئولین اقتصادی کشور، نه تنها از این مسائل خبر دارند، بلکه آیین نامه های اجرایی و عملکردشان، به گونه ای است که مردم را ناچار به رعایت نکردن دقیق قوانین می کنند و متأسفانه، بدتر آن زمان است که خود سیستم رسما به قوانین عمل نمی کند و سرانجام، از آنچه گفته شد، باز هم بدتر، آنکه برخی موسسات مالی مرتبط با نهادهای حکومتی و متأسفانه انقلابی، حتی از نظر صوری نیز برخی قوانین بانکداری بدون ربا را رعایت نمی کنند.

توجه جدی به این نکته ضروری است که وقتی افراد اشتباهی می کنند، اشتباهشان تنها به خودشان منحصر می شد، ولی وقتی حاکمیت به عمل غیرقانونی و شرعی دست می زند، اتفاقی که می افتد، افزون بر گسترده شدن معاملات نامشروع، عادی شدن و حساسیت زدایی جامعه نسبت به این گونه معاملات را باعث می شود.

مثال هایی برای اثبات نادرستی رفتار نظام بانکی

شاید هنوز هم عده ای نکات اخیر را کلی گویی بدانند؛ پس اجازه دهید چند مثال بزنم:
مگر نه این که سود سپرده ها علی الحساب است و باید در پایان سال مالی، سود قطعی سپرده گذاران محاسبه و به آن ها پرداخت شود؛ آیا سیستم بانکی جز در موارد بسیار معدود، به چنین وظیفه قانونی و شرعی خود رفتار کرده است؟ آیا کسی تاکنون سود قطعی اوراق مشارکت خود را حتی در یک مورد گرفته است؟

مگر نه این است که اگر قرارداد مشارکتی برای سرمایه گذاری بین بانک و تسهیلات گیرنده منعقد می شود، عین آن قرارداد باید از لحاظ واقعی عمل شود؛ پس چرا بانک ها به روش بانکداری غربی، تنها به تضمینی که برای بازپرداخت اصل و بهره ـ ببخشید سود ـ لازم دارند، توجه می کنند و علاوه بر آن، در بسیاری مواقع، خودشان پیشنهاد ارایه فاکتورهای صوری می کنند؟
این همه تسهیلاتی که به ظاهر برای اشتغال زایی، خرید دستگاه، مشارکت در امر تولید و...داده شده است و از خرید زمین و پرداخت بدهی و... سر درآورد، از کجا آمده است؟ آیا بانک نباید بر پایه قانون و شرع و به نمایندگی از سپرده گذاران بر نحوه فعالیت اقتصادی نظارت کند و بنا بر سود قطعی تقسیم سود کند؟

اگر کسی بخواهد، به گونه ای کاملا دقیق و شرعی رفتار کند، آیا آیین نامه های بانک اجازه چنین کاری را می دهد؟ آیا مسئولین اقتصادی کشور در 25 سالی که قانون بانکداری بدون ربا تصویب شده است ـ جز مقطع کوتاهی که آقای مظاهری، رئیس کل بانک مرکزی شد ـ دغدغه جلوگیری از تزریق مال نامشروع به اقتصاد کشور را از این راه داشته اند؟

مگر نه اینکه در عقود مبادله ای، باید تسهیلات گرفته شده، تنها در همان موضوع قرارداد هزینه شود، چرا اگر کسی بخواهد برای وام لوازم منزل، کالاهایی غیر از موارد موجود در آیین نامه های بانک تهیه کند، با اینکه هیچ تفاوتی در عمل وجود ندارد، بانک اجازه چنین کاری نمی دهد ؟

مگر نه این که «قرارداد» جعاله، نوعی معامله با کاربردهای متنوع است که بانک می تواند با آن در امور گوناگون، به صورت مشروع به یاری مردم برسد، پس چرا در عمل به «وام» جعاله تبدیل شده؛ آن هم تنها با عنوان تعمیرات ساختمان و هزاران، هزار از مردم بدون آنکه از قوانین و احکام شرعی آگاهی داشته باشند، با گذاشتن سند منزلی در رهن بانک، وامی را می گیرند و به یکی از زخم های زندگی خود ـ که اتفاقا قریب به اتفاق موارد، بی ارتباط با بازسازی ساختمان است ـ می زنند؟ آیا آیین نامه ها نمی توانند انعطاف داشته باشند و سند منزلی را در گرو خود بگیرند، برای نیاز واقعی که بانک باید با پول خود آن را برطرف کند و حق العمل کارش را به صورت اقساط از طرف دیگر قرارداد ـ نه وام گیرنده ـ بگیرد؟

آنچه مثال زده شد، تنها از نگاه یک مطلع عادی است، وگرنه اگر فرد کارشناسی در این باره بخواهد بررسی انجام دهد، موارد بسیار متعدد و دقیق تری را مطرح خواهد کرد.

مشکل اصلی، نبود باور به اجرای احکام شرعی

از همه این مثال ها، می توان نکته ای را به روشنی دید و آن، این که مدیران اقتصادی کشور تاکنون، به اجرایی کردن قانون بانکداری بدون ربا باور نداشته و از این قانون به عنوان پوششی برای همان بانکداری غربی بهره برده اند؛ البته با «بهره» هایی بسیار بالاتر.

سخن ما این است، حال که دولت در سال جهاد اقتصادی، این امید را پدید آورده و وعده تحول در نظام بانکی را داده است، باید به این نکته بسیار مهم توجه کند که با تداوم نگاه های گذشته و با افرادی که باور به احکام شرعی و قوانین اسلامی ندارند، نمی توان تحولی واقعی و اصولی در نظام بانکی پدید آورد.

اگر ما جامعه ای پاک، متدین و پرنشاط، بصیر و با اراده می خواهیم، راهی نداریم، جز اینکه ادبیات حاکم بر گفتمان نظام اقتصادی و بانکی را با توجه به احکام شرعی بازآرایی و برای پیاده سازی آن همتی جهادی داشته باشیم؛ برای اجرایی شدن و تحقق «جهاد اقتصادی» باید ریشه کنی «جنگ با خدا» را آغاز کرد.

منبع: خراسان


[ دوشنبه 90/1/22 ] [ 12:2 صبح ] [ خادم کوچک ]
هر دم از این باغ بری می رسد   تازه تراز تازه تری می رسد
جوانفکر در گفتگو با یک وِیژه نامه نوروزی مدعی شد برخی دستورات مقام معظم رهبری ارشادی! است و جنبه تکلیفی ندارد.
 
سرویس سیاسی جهان ـ علی اکبر جوانفکر، رئیس خبرگزاری ایرنا در گفتگو با ویژه نامه نوروزی همشهری، مدعی شد که نامه رهبری درباره مشایی به رئیس جمهور یک نامه ارشادی! بوده است.

آنچه که در ادامه می خوانید بخشی از گفتگوی جوانفکر با همشهری در ارتباط با همین موضوع است"

س: این آقایان (اشاره به چهره های مبرز اصولگرایان) بیشتر بر محور اتفاقی که در خصوص انتخاب آقای مشایی به سمت معاون اولی ریاست جمهوری و نامه رهبری افتاد چنین مواضعی را اتخاذ می کنند. آقای احمدی نژاد رئیس جمهور است و اختیار دارد که معاون اولش را خودش انتخاب کند. چرا مقام معظم رهبری وارد صحنه می شوند و به آقای احمدی نژاد دستور! می دهند که ایشان را بردارد و یک هفته پس از دستور رهبری طول می کشد، آقای احمدی نژاد آقای مشایی را عزل نمی کند، خود آقای مشایی استعفا می دهد. این مسئله را برای ما تحلیل کنید. 

ج: مقام معظم رهبری بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ??، پس از اینکه آقای احمدی نژاد با رأی مقتدرانه رئیس جمهور شد، طبیعی بود که به هیچ وجه تمایل نداشتند و ندارند که اقتدار رئیس جمهور را کم کنند.رهبری قطعا چنین نیتی نداشتند.چه کسی آن نامه ارشادی!!! رهبری به رئیس جمهور را علنی کرد؟ همین جریان اصولگرایی! همین آدم‌ها!. بروید نگاه کنید. نایب رئیس مجلس شورای اسلامی آقای ابوترابی نامه را اعلام کرد.به چه حق و مجوزی ایشان نامه را علنی کرد؟ این همان جریان اصولگراست. این گونه نامه ها بین رئیس جمهوری و رهبری زیاد رد و بدل می شود. 

س: خب چرا آقای رئیس جمهور این قدر تأخیر کردند؟

ج: شما در چرایی اش دخول نکنید. این ها نامه های ارشادی! رهبری به رئیس جمهور هستند. این نامه را علنی کردند تا همین داستان ها را درست کنند. به چه حقی این کار را کردند؟ مگر خود دفتر رهبری نمی توانست این کار را بکند؟ این کار غلطی بود که آقای ابوترابی انجام داد. 

س:با چه خواستگاهی این کار را کردند؟

ج:همین دیگر! شما باید جواب این سوال را پیدا کنید. مقام معظم رهبری نظر ارشادی داده بودند نه نظر تکلیفی. وقتی نامه علنی شد، برای آقای رئیس جمهور تکلیف شد...

[ جمعه 90/1/19 ] [ 11:43 عصر ] [ خادم کوچک ]

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمد لله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین و سلم.

انالله و انا الیه راجعون

هذا ما وعدنا الله و رسوله و صدق الله و رسوله. اللهم زدنا ایماناً و ارحمنا. اشهد ان لااله الا الله وحده لا شریک له و أن محمّداً عبده و رسوله ارسله بالهدی و دین الحق و ان الصدیقة الطاهرة فاطمة الزهرا، سیدة نساء العالمین و أن علیاً أمیرالمؤمنین  و الحسن و الحسین و علی بن الحسین و محمّد بن علی و جعفر بن محمّد و موسی بن جعفر و علی بن موسی و محمّد بن علی و علی بن محمّد و الحسن بن علی و الحجة القائم المنتظر صلواة الله و سلامه علیهم ائمتی و سادتی و موالی بهم اتولی و من اعدائهم اتبرء و أن الموت و النشور حق و الساعة آتیة لا ریب فیها و أن الجنة و النار حق.

اللهم أدخلنا جنتک برحمتک و جنّبنا و احفظنا من عذابک بلطفک و احسانک یا لطیفاً بعباده یا أرحم الراحمین.

خداوندا! این تو هستی که قلبم را مالامال از عشق به راهت، اسلامت، نظامت و ولایت قرار دادی؛

خدایا! تو خود می دانی که همواره آماده بوده ام آن چه را که تو خود به من دادی در راه عشقی که به راهت دارم نثار کنم. اگر جز این نبودم آن هم خواست تو بود.

پروردگارا رفتن در دست توست، من نمی دانم چه موقع خواهم رفت ولی می دانم که از تو باید بخواهم مرا در رکاب امام زمانم قرار دهی و آن قدر با دشمنان قسم خورده دینت بجنگم تا به فیض شهادت برسم.

خداوندا ولی امرت حضرت آیت الله خامنه ای را تا ظهور حضرت مهدی(عج)، زنده، پاینده و موفق بدار. آمین یا رب العالمین – من الله التوفیق

علی صیاد شیرازی، 19 دی ماه 1371 – 15 رجب 1413

روحش شاد راهش پر رهروباد


[ جمعه 90/1/19 ] [ 12:43 عصر ] [ خادم کوچک ]

همایش استانی فراخوان مقاله با عنوان :

همت مضاعف و کار مضاعف در آموزش و پرورش استان مازندران

الف) موضوعات:

1* همت مضاعف و کار مضاعف از دیدگاه قرآن و اهل بیت (ع)

2* همت مضاعف و کار مضاعف از دیدگاه نهج البلاغه

3* همت مضاعف و کار مضاعف و فرهنگ اسلامی- ایرانی

4* نقش همت مضاعف و کار مضاعف در بهروری

5* نقش همت مضاعف و کار مضاعف در الگوی پیشرفت اسلامی-ایرانی

6* نقش همت مضاعف و کار مضاعف در بهبود فرآیند یاددهی-یادگیری

7* نقش همت مضاعف و کار مضاعف در وجدان کاری معلمان

8* بررسی صفات بلند همتان از نگاه قرآن و عترت(ع)

9* بررسی محتوای کتب درسی با راهبرد همت مضاعف و کار مضاعف

10* نهادینه سازی فرهنگ همت مضاعف و کار مضاعف در مدارس

11* نقش مدیریت و رهبری در همت مضاعف و کار مضاعف

12* جهانی شدن و نفش همت مضاعف و کار مضاعف در جنگ نرم

13* تاثیر آثار ادبی بر فرهنگ همت مضاعف و کار مضاعف 

14* مبانی نظری و عملی همت مضاعف و کار مضاعف

  • از صاحبان آثار برتر به نحو شایسته ای تقدیر به عمل خواهد آمد.
  • زمان ارائه مقالات این فراخوان تمدید شده که پایان مهلت 20 فرروردین 1390 خواهد بود.

واحد تحقیقات و پژوهش اداره آموزش و پرورش شهرستان بابل

 


[ جمعه 90/1/19 ] [ 12:15 صبح ] [ خادم کوچک ]

به نقل از بوشهرنیوز" حجت الاسلام والمسلمین زاهددوست امام جمعه دلوار با اشاره به سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب کبری گفت : در این جمعه و در آستانه ولادت با سعادت حضرت زینب کبری در پایگاه معنوی نمازجمعه میزبان چهار زوج جوان هستیم که طی مراسم ساده ای زندگی خود را از این محفل معنوی آغاز می نمایند.

وی با یاد آوری تاکید دین مبین اسلام مبنی بر ازدواج آسان تاکید کرد : بمنظور ترویج و توسعه ازدواج آسان و فرهنگ سازی جهت کاهش انتظارات و آداب و رسوم دست وپا گیر وارا ئه یک الگوی مناسب دینی به خانواده ها در امر ازدواج از طرف ستاد نماز جمعه آماد گی خود را جهت میزبانی جوانان آماده ازدواج در نماز جمعه اعلام کرده ایم که بحمدلله همان گونه که انتظار می رفت مورد استقبال جوانان منطقه قرار گرفته است .

رئیس شورای فرهنگ عمومی دلوار گفت: با تاسیس ستاد ترویج ازدواج آسان تلاش خواهیم کرد این شیوه ازدواج را بصورت فرهنگ در سطح جامعه ترویج نمائیم بگونه ای که در اعیاد ومناسبتهای مذهبی در طول سال شاهد برگزاری چنین مراسمی درنماز چمعه باشیم .

مشاور استاندار در امور روحانیت تاکید کرد : اعتقاد داریم که راههای اقتصادی هرگز توان حل کامل وبموقع مشکل ازدواج جوانان را ندارند بلکه راههای فرهنگی باید بیش از پیش مورد عنایت وتوجه قرار گیرد .

امام جمعه دلوار گفت :هدایائی که شامل جهیزیه ازدواج وسایر هدایای فرهنگی دیگر است برای زوجهای جوان در نظر گرفته شده که در همان روز بحضورشان تقدیم می گردد .

ان شاء الله که در استان ما و شهرما ن از اینگونه ابتکارات جدید بزودی زود برای آن برنامه ریزی گردد


[ پنج شنبه 90/1/18 ] [ 11:48 عصر ] [ خادم کوچک ]

درحالی که حمایت و تایید فرقه ضاله بهاییت یکی از اصلی‌ترین موضوعاتی است که جریانات ضدانقلاب و اپوزیسیون به آن می‌پردازند، اخیرا دانشگاه آزاد در اقدامی تامل برانگیز و عجیب، دست به اقدامی برای تایید این مکتب انحرافی زده است.
خبرگزاری فارس با انتشار یک عکس از این موضوع، نوشته است: هر یک از دانشجویان دانشگاه آزاد که برای اولین بار به صفحه شخصی خود در این دانشگاه وارد شده و اطلاعات خود را ویرایش می‌کند، در کنار محل تولد، محل صدور، وضعیت نظام وظیفه، استفاده از خوابگاه و وضعیت تأهل باید دین خود را نیز قید کند.
اما نکته اصلی اینجاست که برخی واحدهای دانشگاه آزاد در کنار ادیانی مانند اسلام، یهودی، کلیمی، زرتشتی و مسیحی، نام فرقه ضاله و انحرافی بهائیت را نیز درج کرده و به نوعی آن را جزء ادیان به شمار آورده است.


این در حالی است که بهائیت جزء هیچ یک از ادیان و فرقه‌های مذهبی نبوده و یک فرقه سیاسی انحرافی ایجاد شده توسط رژیم سلطنتی انگلیس است که مأمن اصلی آنان نیز در حال حاضر در سرزمین‌های اشغالی است

              شورای عالی انقلاب فرهنگی فقط نظاره گر شاهکارهای دانشگاه آزادباشید !!!


[ پنج شنبه 90/1/18 ] [ 12:8 صبح ] [ خادم کوچک ]

واقعا مسئولان در عمل چقدر رهنمودهای مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود قرار می دهند


[ چهارشنبه 90/1/17 ] [ 11:44 عصر ] [ خادم کوچک ]
   1   2   3      >
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

مدیر وبلاگ : خادم کوچک[76]
نویسندگان وبلاگ :
خادم یک[0]

امکانات وب